Objekt har lagts till

Få 20% rabatt!arrow_drop_up

Vilka är vi?

Välkommen till Grownatural!

Vi på Grownatural är passionerade anhängare av vackert och friskt hår. Vi vet att ditt hår är viktigt och att det förtjänar den allra bästa omsorgen. Det är därför vi har ägnat oss åt att skapa högkvalitativa produkter som främjar hårväxt och förbättrar hårhälsan.

Vår Historia

Vår resa började med en enkel vision - att ge människor verktygen de behöver för att uppnå sitt drömhår. Grundarna av Grownatural har upplevt de utmaningar som många av oss står inför: tunnare hår, skadat hår och en brist på produkter som verkligen fungerar. Så de bestämde sig för att göra något åt det.

Efter år av efterforskning, utveckling, samarbeten med experter inom hårvård och noggrann testning av hundratals formler föddes vår första produkt Grownaturals Ingefäraschampo. Det var början på vår resa mot att hjälpa människor att återfå en frisk hårbotten, samtidigt ville vi visa att detta går att uppnå med helt naturliga ingredienser.  Alla kemikalier som finns i vanliga schampon gör inte någon nytta för ditt hår eller hårbotten. Vi har under denna tid även hunnit ändra ingredienserna i vårt schampo då vi hela tiden drivs av att utveckla våra produkter för att leverera bästa möjliga kvalité till våra kunder.

Vårt Åtagande

Vi på Grownatural är stolta över att erbjuda produkter som inte bara ger snabba resultat utan också främjar långsiktig hårväxt och hårhälsa. Vårt sortiment är noga utvalt och utformat för att passa alla hårtyper och behov.

Vi tror på kraften i naturliga ingredienser där vi även omfamnar miljömedvetenhet och hållbarhet, Därför erbjuder vi dig produkter som inte bara vårdar ditt hår utan också vår planet. När du köper hårvård från Grownatural så kan du räkna med att du får produkter med säkra och hållbara ingredienser samt fria från skadliga kemikalier och sulfater. Vårat sortiment är skapat med omsorg och kärlek för att ge ditt hår den näring och styrka det förtjänar.

Kontakta Oss

Vi älskar att höra från dig, om du har några frågor, förslag eller bara vill dela din hårvårdsresa med oss, tveka inte att kontakta oss på support@grownatural.se, vi svarar alltid inom 24 timmar.

Tack för att du är en del av Grownaturals gemenskap. Tillsammans ska vi fortsätta att sträva efter ett mer friskt och vackert hår!