Njut av naturlig hårvård! 🌿

  Objekt har lagts till

  Få 20% rabatt!arrow_drop_up

  Hur ska jag använda schampot & balsamet?

  För att komma till vår användarguide för vår Hårmask klicka här: Hårmask Användarguide

  1. Blöt håret i duschen: Skölj håret i varmt vatten från din dusch så att det är helt mättat. Ju blötare ditt hår är, desto lättare är det att applicera schampot. (I genomsnitt bör detta ta cirka 1 till 2 minuter).
  2. Blöt din schampobar lätt i duschen: För att enkelt applicera schampot är det bra att skumma upp det lite före användning. Håll den under strömmen av vatten från duschmunstycket och gnugga runt den i händerna. (Gör detta i cirka 10 till 30 sekunder).
  3. Gnid in schampot direkt på din hårbotten med ett lätt tryck:
   För baren till toppen av ditt huvud. Gnid schampot fram och tillbaka över toppen av huvudet tills ditt hår och hårbotten är täckt (4-5 svep räcker). Om du har mycket tjockt hår kan du behöva dela håret i mitten och/eller öra-till-öra så att du kan nå alla områden i hårbotten. Mängden schampo du behöver beror på just din hårtyp. I genomsnitt har du tillräckligt med schampo när din hårbotten är fylld med skum.
  4. Arbeta schampot genom håret efter att det har löddrat upp. Fokusera på att massera in schampot i hårbotten. Schampot kommer att röra sig av sig själv till ändarna av ditt hår. Fördela produkten jämnt över hela ditt hår för en grundlig rengöring. För en masserande effekt, flytta fingertopparna (men inte naglarna) fram och tillbaka över hårbotten medan du gör detta.
   Detta hjälper dom aktiva ämnena i schampot att tränga in i din hårbotten.
  5. Skölj håret helt. När din hårbotten och håret är rent, placera huvudet under strömmen av vatten och tvätta bort schampobubblorna och resterna. Fortsätt att skölja håret tills allt schampo är borttaget.
   Detta kan ta några minuter beroende på hur tjockt ditt hår är.