Gå vidare till innehåll

NJUT AV NATURLIG HÅRVÅRD!

  Såhär fungerar Prenumerationer hos oss

  Såhär fungerar prenumerationer hos oss!
  Prenumerationer förnyas automatiskt enligt ditt valda leveransintervall och produkterna levereras automatiskt av butiken efter varje lyckad förnyelse.
  Om du t.ex. startar en månadsprenumeration kommer systemet automatiskt att debitera ditt kreditkort varje månad och du kommer att få produkterna hem till dörren varje månad, utan att behöva göra beställningen själv!

  Kan jag pausa eller avbryta en prenumeration?
  Ja, självklart. Du kan pausa eller avbryta en prenumeration när du vill i kundportalen, vilket framgår av skärmdumpen nedan. Det enda tillfället då prenumerationen inte kan sägas upp är om du har startat en prenumeration som kräver ett visst antal betalningar innan du kan säga upp den.
  Kundportalen kan nås via den magiska länk som du fick i det e-postmeddelande som skickades till dig när du gjorde en första prenumerationsbeställning i butiken.
  Hur kan jag hoppa över eller skjuta upp en debitering?
  Du kan hoppa över eller skjuta upp avgiften i kundportalen. Varje schemalagd leverans har en knapp Hoppa över betalning bredvid sig, som du kan använda för att hoppa över avgiften. Du kan senarelägga debiteringen genom att klicka på knappen Senarelägg bredvid leveransdatumet.

  Kan jag lägga till produkter i min prenumeration?
  Självklart. Du kan lägga till produkter i din prenumeration i kundportalen. Klicka bara på knappen Redigera i produktkortet och redigera, ta bort eller lägg till produkter i din prenumeration.

  Vad händer om betalningen inte kan behandlas?
  Om prenumerationen inte kan förnyas på grund av att en betalning inte kan behandlas kommer du att få ett e-postmeddelande med en länk där du säkert kan uppdatera din betalningsmetod.

  Vi garanterar 100% nöjdhet
  KÖP NU

  Snabb leverans inom 1-3 dagar
  KÖP NU

  Kundtjänst svarar inom 24H
  KÖP NU